jar thermalcorvinus

Jarné mesiace sú synonymom pre obnovu a regeneráciu, nielen v prírode, ale aj v našich životoch. Po dlhých zimných mesiacoch, plných chladu a často aj stresu, prichádza jar s prísľubom nového začiatku a radostí.

V tomto období hľadáme miesta, kde môžeme oživiť naše telo a myseľ, a tu prichádza do hry termálne kúpalisko THERMAL CORVINUS vo Veľkom Mederi. Naše unikátne miesto ponúka ideálne podmienky pre jarnú regeneráciu, kde každý môže nájsť útočisko pred každodennou rutinou a znovuobjaviť radosti života.

História a výnimočnosť THERMAL CORVINUS

Už pol storočia slúži THERMAL CORVINUS ako centrum relaxácie a wellness pre generácie návštevníkov. Od svojho založenia sa kúpalisko stalo dôležitým bodom na mape Slovenska, vďaka svojej schopnosti poskytnúť únik z reality a ponúknuť niečo viac než len bežné kúpanie.

Srdcom tohto kúpaliska je prírodný zdroj termálnej vody, ktorý je známy svojimi prínosmi pre zdravie. Táto voda, vyviera z hlbín zeme, je obohatená minerálmi a prvkami, ktoré podporujú fyzickú aj mentálnu pohodu, čo je dôvodom, prečo THERMAL CORVINUS nie je len kúpalisko, ale miesto pre skutočnú obnovu.
Jarné aktivity a atrakcie v termálnom kúpalisku Jar je v THERMAL CORVINUS obdobím plným života a aktivít. Máme pripravený bohatý program naozaj pre každého, od plaveckých bazénov a wellness procedúr, cez vonkajšie aktivity, až po animačné programy.

Tieto aktivity sú nielen o zábave, ale majú aj hlbší význam pre fyzickú a psychickú obnovu po zimnom období. Či už hľadáte pokojné plávanie v termálnej vode, relax v saunách, alebo ste pripravení na trochu pohybu, termálne kúpalisko THERMAL CORVINUS vám to všetko môže poskytnúť.

Benefity termálnej vody

Termálna voda v THERMAL CORVINUS nepochybne prispieva k lepšiemu fyzickému a psychickému stavu. Minerály obsiahnuté v tejto vode, ako sú napríklad horčík, vápnik a draslík, majú pozitívny vplyv na pokožku, svaly a celkovú vitalitu. Návštevníci často spomínajú pocit uvoľnenia a regenerácie, ktorý po kúpeli cítia.

Prečo práve THERMAL CORVINUS?

  • Táto otázka rezonuje v mysliach mnohých, ktorí hľadajú únik z každodenného zhonu a túžia po pravom relaxe. Odpoveď je jednoduchá, ale zároveň hlboká. THERMAL CORVINUS sa odlišuje svojou schopnosťou ponúknuť viac než len obyčajný odpočinok.
  • S rozsahom až 7 bazénov mimo hlavnej sezóny a rozšírením na 13 bazénov počas letných mesiacov, poskytuje návštevníkom nevídanú flexibilitu a možnosti výberu. Či už hľadáte pokojný relax v termálnych vodách alebo preferujete aktívne plávanie, THERMAL CORVINUS vás vie obklopiť atmosférou, ktorá vás celkom pohltí.
  • Rozsiahly wellness svet, ktorý zahŕňa štyri sauny a soľnú komoru, je navrhnutý tak, aby poskytoval komplexný prístup k relaxácii a regenerácii. Táto ponuka je doplnená o širokú škálu služieb, vrátane masáží, kozmetického salónu, bioterapie s rybičkami i bahenných zábalov. Každá z týchto služieb je špecificky zameraná na posilnenie vašej fyzickej a mentálnej pohody, pričom vám ponúka možnosť na mieru prispôsobiť si váš program relaxácie. V THERMAL CORVINUS sa zameriavame na to, aby každá návšteva bola nielen o odpočinku, ale aj o obnovení a radosti.
  • Navyše, THERMAL CORVINUS sa môže pochváliť širokou ponukou reštauračných zariadení, ktoré ponúkajú rozmanitý výber jedál a nápojov pre každého návštevníka. Od tradičnej slovenskej kuchyne po ľahké medzinárodné jedlá a špeciálne maškrty pre malých aj veľkých, každý si vie nájsť svoje obľúbené chute.
  • Naše služby sú preto navrhnuté tak, aby vyhovovali individuálnym potrebám hostí a podporovali dlhodobé zdravie a pohodu.

Zábava a pohoda pre rodiny

Chceli by sme zdôrazniť, že THERMAL CORVINUS je ideálnym miestom pre rodinnú zábavu a pohodu. Ponúka širokú škálu aktivít a zariadení navrhnutých tak, aby boli príjemné pre všetkých členov rodiny, od najmenších až po dospelých.

Deti sa môžu tešiť na špeciálne detské bazény, kde bezpečne zažijú vodné radovánky, zatiaľ čo dospelí ocenia možnosť dohľadu v pohodlnom a relaxačnom prostredí. Okrem toho víkendové animačné programy poskytujú zábavu a vzdelávanie pre deti, čím podporujú ich tvorivý rozvoj a umožňujú rodičom trochu vydýchnuť. Všetky tieto prvky sú dôkladne premyslené s cieľom podporiť rodinnú harmóniu a spoločne strávený čas, robia z THERMAL CORVINUS ideálne miesto aj pre rodinné výlety.

Viac info